VERWARMING

Wij plaatsen verwarmingsinstallaties naar ieders warmtebehoefte. Op gas of stookolie, via radiatoren of vloerverwarming, warmtepomp of zonne-energie. Met producten van Viessmann kunnen wij elke ruimte verwarmen.

maertens bvba
Voor Uw Woning

Is het voor uw buitenverblijf of vaste woning, klein of groot Viessmann heeft een oplossing voor elke situatie.

Neem vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie of een afspraak.

Collectieve verwarmingsinstallaties

Wij beschikken over een team die zich hoofdzakelijk bezig houdt met plaatsing van collectieve verwarmingsinstallaties in gebouwen. Van afbraak tot opstart, van aanvragen voor gasteller tot keuren van de gasleiding, kortom wij zorgen voor het volledig project. Ook stijgleidingen sanitair en verwarming & individuele verbruiksmeting behoren tot ons pakket.

Neem gerust contact op met ons voor een afspraak en vrijblijvende offerte.

Enkele referenties van vorige projecten: klik hier.

maertens bvba
Waarom kiezen voor Viessmann?Duits vakmanschap

Viesmann is een fabrikant met jarenlange ervaring in het vak en stellen hoge eisen inzake productkwaliteit en prestaties. Door enkel hoogstaande materialen te gebruiken hebben alle Viessmann ketels een lange levenduur en zijn ze uitstekend te onderhouden.

www.viessmann.be

Wat zijn Condensatieketels?Rendement en efficientie voorop

Condensatietechnologie biedt een efficiënte manier om aardgas of stookolie via verbranding om te zetten in nuttige warmte. De condensatie van de rookgassen worden doelbewust nagestreefd, zodat de latente warmte-energie die in de waterdamp van de rookgassen (verborgen) zit, nuttig kan worden aangewend naast de reeds voelbare warmte van de rookgassen.

Naar Boven